AKAGİM’DE FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

3.2.2020

Ataşehir Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi’nde (AKAGİM) fotoğrafçılık eğitimleri yeniden başlıyor.

3 Şubat 2020 Pazartesi günü başlayacak dersler, Pazartesi ve Çarşamba günleri 13.00 -16.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Temel fotoğrafçılık hakkında verilecek eğitimlerle, katılımcılar fotoğraf makinesini etkin biçimde kullanacak bilgi ve yeteneğe sahip olacaklar.

Verilen eğitimlerle özellikle e-ticaret yapan girişimciler; ürettikleri, tasarladıkları, satışını yaptıkları ürün ve hizmetlerin görsellerini kendi başlarına oluşturabilecekler.

Derslere 18 yaş üstü Ataşehirli kadın-erkek tüm vatandaşlarımız katılabilir.

Kayıt olmak için Atatürk Mahallesi Meriç Caddesi No:2/3 adresinde bulunan AKAGİM’e başvurabilirsiniz. Detaylı bilgi için (0216) 570 50 00 numaralı Ataşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 5740 ve 5710 dâhili hatlarını arayabilirsiniz.