Yaz Spor Okullarına kayıtlar başlıyor

31.5.2013

Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başlıyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Tekvando, Jimnastik, Yüzme ve Tenis dallarında düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen Ataşehirli aileler, başvurularını 03 Haziran’dan itibaren; Ataşehir Belediyesi Merkez Binası, ATAMEM, Esatpaşa İmam Hatip Lisesi Spor Salonu ile Kayışdağı Lions, Aşıkveysel ve Yeni Çamlıca Ataevlerine yapabilirler.



Atasehir Belediyesi Yaz Spor Okullari’na katilmak için Atasehir’de ikamet ediyor olmak ve çocugun kimligi, saglik raporu (aile hekimligi ya da devlet hastanesinden) gerekiyor. Yüzme kurslarina katilmak için ayrica; 10 yas altina idrar tahlili, asi karnesi fotokopisi, 10 yas üstü için ise bu raporun yanisira hepatit b ve hepatit c testleri gerekiyor. Her yil yüzlerce çocugun ücretsiz olarak yararlandigi spor okullarinda kontenjanlar dolana kadar tüm branslarda kayit alinacak.

17 Haziran haftasinda baslayacak ve hafta içi günlerde devam edecek Yaz Spor Okullari’na; Futbol ve Basketbolda 7-13, Voleybol ve Tekvandoda 6-13, Jimnastikte 5-10, Yüzmede 4-13 ve Teniste de 8-13 yaslari arasindaki çocuklar katilabilecek.