İSTANBUL İÇİN 26 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI BİR ARADA

12.7.2024

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ev sahipliğinde 26 ilçe belediye başkanının bir araya geldiği toplantıya Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel de katıldı.

İstanbul'un geleceği için işbirliği içerisinde çalışma yürütülmesi amacıyla gerçekleşen toplantıda, şehrin sürdürülebilir kalkınması ve toplumsal refahı için atılacak adımlar konuşuldu.

İstanbul'u daha yaşanabilir ve dinamik bir şehir haline getirmek için, ortak hedefler doğrultusunda fikir alışverişiyle sürdürülen toplantıda her ilçenin sorunları ele alınarak, çözüm süreçleri üzerinde çalışmalar yürütüleceği belirlendi.

Toplantıya katılan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik’in ev sahipliğinde 26 İlçe Belediye Başkanımızla bir araya geldik. İstanbul’un geleceği için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.