Başkan İlgezdi, Prestij Caddelerini Ziyaret Ediyor

27.12.2012

 


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçede başlatılan prestij caddelerinin yapım ve düzenleme çalışmalarını denetledi.


Küçükbakkalköy Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde başlatılan yayalaştırma ve prestij caddesi düzenleme çalışmalarına ilişkin mahalleli, esnaf ve vatandaşların görüşlerini alan Başkan İlgezdi, cadde üzerindeki tüm işyerlerini gezerek esnafla sohbet etti.
 


Bu hizmetten dolayı caddedeki işyerleri ve evlerin değerinin arttığını belirten vatandaşlar Başkan İlgezdi’ye teşekkür etti.


Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan İlgezdi burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu caddede uyguladığımız Prestij Caddesi çalışmalarımızın tamamlanmasına çok az kaldı. Buradaki çalışmamızla kentsel estetiğin ve kalitenin artırılmasını, trafik ve yaya ulaşımının kolaylaştırılmasını amaçlıyoruz. Kentsel bütünleşmenin sağlanması için yayalaştırma alanı oluşturuldu, yaya kaldırımları ve araç yolları yeniden düzenlendi. Ayrıca estetik aydınlatma sistemleri oluşturuldu. Altyapı ve üstyapı çalışmaları sonrası mahalle, daha çok vatandaşın rahatlıkla kullanabileceği modern bir hale gelecek.”