BAŞKAN ADIGÜZEL, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

23.8.2024

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla yüz yüze görüşerek, sorunlarını dinleyen Başkan Adıgüzel, talep ve isteklere kalıcı çözümler üretmek için çalışmalara yön veriyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ferhatpaşa ve Yenişehir mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerinde, vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Adıgüzel, çözüm önerilerini yerinde değerlendirdi.

Mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde; özellikle altyapı, çevre düzenlemeleri ve sosyal hizmetler konularına dikkat çeken Başkan Adıgüzel, belediye çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

“Hedefimiz, Ataşehir’in Her Mahallesinde Yaşam Kalitesini Artırmak”

Önümüzdeki günlerde de bu tür ziyaretlerine sıklıkla devam edeceğini belirten Başkan Adıgüzel şu sözleri dile getirdi: “En önemli hedefimiz, Ataşehir’in her mahallesinde yaşam kalitesini artırmak ve mahallelerimizin ihtiyaçlarına anında çözüm üretmek.”

Bu ziyaretlerin, yerel yönetimle vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve mahallelerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak açısından önemli olduğunu belirten Başkan Adıgüzel, vatandaşların geri bildirimlerinin gelecekteki projelerde dikkate alınacağını da ifade etti.