Ataşehir Belediyespor Maça Hazır

31.3.2010

TFF Bayanlar Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı, sezonun en kritik karşalaşması için hazır. Bayanlar Futbol Ligi'nde şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Trabzonspor ile Pazar günü karşılaşacak olan Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı Yenisahra Stadı'nda oynanacak karşılaşma için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı'nın bu sezon ligdeki hedefinin ilk üçe girmek olduğunu belirten Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı ve Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, “Önümüzde ki sezon bir veya iki transferle yapacağımız takviyeyle bayan futbolcularımız şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de, belediye çalışanları ile tüm Ataşehirlileri Pazar günü oynanacak karşılaşmada Bayan Futbol takımını desteklemeye çağırdı.

TFF Bayanlar Futbol Ligi'nde şampiyonluğu büyük oranda etkileyecek Ataşehir Belediyespor-Trabzonspor karşılaşması 4 Nisan 2010 Pazar günü saat 13.30'da Yenisahra Stadı'nda oynanacak.