Ataşehir Kent Konseyi Toplanıyor

3.8.2009

Katılımcı belediyeciliğin en önemli organlarından biri olan Kent Konseyi için ilk adım Ataşehir'de atılıyor. Ataşehir Kent Konseyi toplantısı 5 Ağustos 2009 Çarşamba günü YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MAVİ SALON'DA yapılacak.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ'nin başkanlığında toplanacak Kent Konseyi'nde başkan ve Yürütme Kurulu üyeleri seçilecek.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,bölgedeki sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarının katılımı ile oluşturulacak Kent Konseyini en etkin şekilde değerlendireceklerini açıkladı. Başkan İlgezdi “Seçimler öncesinde söylediğimiz gibi,halkın yönetime aktif olarak katılması için etkin önlemler alıyoruz.Bunun için mahalle meclislerini de oluşturuyoruz. Tüm bu birimler ve Kent Konseyi'nin katılımcı çalışmalarıyla Ataşehir'i çağdaş yaşanabilir bir kent yapacağız” dedi.

KENT KONSEYİ TOPLANTISI
TARİH: 5 AĞUSTOS 2009