KIŞ SANAT EĞİTİMLERİ İÇİN KAYITLAR ONLİNE ALINACAK

27.9.2022

Ataşehir Belediyesi'nin her yıl ücretsiz düzenlediği, ilçe sakinlerinin zamanlarını kültürel ve sosyal faaliyetlerden sanata dönüştürerek, yeteneklerini geliştirdiği “Kış Sanat Eğitimleri”nin yeni dönem kayıtları başlıyor.

Kış Sanat Eğitimleri, Ataşehir Belediyesi’nin hizmet merkezlerinin çatısı altında, farklı yaş grupları için alanında uzman eğitmenler eşliğinde yapılacak.

Yeteneklerinizi Keşfedin!

Çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere her yaş grubunun ilgi alanlarına hitap eden Kış Sanat Eğitimleri'nde tiyatrodan baleye, dramadan kemana, resimden gitara, perküsyondan halk oyunlarına ve danstan bağlamaya kadar herkes için en az bir sanat branşı bulunuyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı sanat eğitim çalışmalarının yeni dönem kayıtları 27 Eylül Salı günü saat 10.00’da başlayacak.

Kış Sanat Eğitimleri'nin kayıtları, www.atasehir.bel.tr adresi üzerinden online olarak alınacak.

Sanat Eğitimlerine kayıtlarınızı bu link üzerinden yapabilirsiniz. Eğitimler 17 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

Kontenjanın sınırlı olduğu programa katılmak için Ataşehir 'de ikamet etmek gerekiyor.

Dersler ve yaş grupları:

Bağlama (9 Yaş ve Üstü )

Keman (9-18 Yaş)

Resim (7 Yaş ve Üstü)

Gitar (9 Yaş ve Üstü)

Perküsyon (8 Yaş ve Üstü)

Tiyatro (18 Yaş Üstü)

Drama (7-14 Yaş)

Bale ( 5-12 Yaş)

Dans (7 Yaş Ve Üstü)

Halk oyunları (15 Yaş Ve Üstü)

ÖNEMLİ NOT:

*Derslere kayıt olabilmek için öncelikle üyelik başvurusu yapmanız gerekmektedir. Üyelik başvuruları yalnızca mesai saatleri içerisinde onaylanmaktadır. Başvuru onaylanmadan derslere kayıt yapılamamaktadır.

*Mesai saatleri dışında yapılan üyelik başvuruları bir sonraki gün mesai saatleri içerisinde onaylanacaktır.

*Üyelik işlemleri için yalnızca eğitime katılacak adayın bilgilerini giriniz. İletişim bilgisi olarak velisinin veya adayın kendisinin iletişim bilgilerini yazabilirsiniz.

*Sorularınız için aşağıdaki telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi; 0216 469 10 31

Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi; 0216 577 10 51