Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

• Yaptığı çalışmalarla ilgili yurtiçi/yurtdışı kurum ve kuruluşlarla ortak projeler geliştirir, uygular ve yürütür.

• Ataşehir Belediye Tiyatrosu, Ataşehir Çocuk ve Gençlik Tiyatrolarının kurulmasına yönelik kamu ve özel tiyatroların yönetici ve sanatçılarıyla iş birliği içerisinde çalışmalar yaparak kurslar ve etkinlikler düzenler.

• Belediye Konservatuarı kurulması için çalışmalar yapar.• Kent halkının kültürel gereksinimiyle ilgili kurslar, seminerler, paneller, konferanslar gibi bilgilenme/ öğrenme amaçlı etkinlikler, planlar yapar ve uygular.

• Belediye Konservatuarı kurulması için çalışmalar yapar.

• Nikah başvuru ve işlemlerini yürütür.

• Müdürlük yapılanmasında yer alan kültür ve toplum merkezlerinin işleyişini, buralarla ilgili tüm iş ve işlemleri koordine eder.

• Kentin barındırdığı kültür sanat dinamiklerine mekân sağlar.

• Nitelikli etkinlikler için aydınlar, kültür sanat insanları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapar.

• Kültür Merkezleri programlarını ve başvurularını organize etmekle görevli olan müdürlüktür.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Standartlarına ulaşmak için tıklayınız.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğine ulaşmak için tıklayınız.

Nikah İşlemleri Hizmet Standartlarına ulaşmak için tıklayınız.