KAYIŞDAĞI VE İNÖNÜ MAHALLELERİNİN İMAR PLANLARI ASKIDA

16.1.2018

Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları askıya çıkmıştır.

Planlar, 15.01.2018- 13.02.2018 tarihleri arasında bir ay süreyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Planlama Müdürlüğü’nde askıda kalacaktır.

Bilgi almak için İBB Planlama Müdürlüğü’ne veya Ataşehir Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz.

Gerekli itirazlar, İBB Planlama Müdürlüğü’ne yapılmaktadır

Kış Spor Okulu’na Kayıtlar Başladı | Ataşehir Belediyesi

KIŞ SPOR OKULU’NA KAYITLAR BAŞLADI

6.9.2017

Ataşehir Belediyesi’nin ilçedeki çocukları spora yönlendirmek için her yıl hazırladığı “Kış Spor Okulu” kayıtları 11 Eylül Pazartesi günü başladı.

Futbol, basketbol, voleybol, tenis, jimnastik, tekvando ve kick boks dallarından oluşan spor okuluna kayıtlar 11-22 Eylül 2017 tarihleri arasında Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Mustafa Saffet Kültür Merkezi ve Neşet Ertaş Kültür Evi’nde yapılacak.

Ataşehir’de ikamet eden, 5 – 13 yaş arası çocukların kayıt olabileceği Kış Spor Okullarına, aileler çocuklarının nüfus cüzdanı ile başvurabilirler.

Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve çocukların boş zamanlarını sporla değerlendirmesi amacıyla hazırlanan ve her yıl binlerce öğrencinin katıldığı Kış Spor Okulunda eğitimler 16 Eylül’de başlayacak.

Kış Spor Okulu boyunca futbol dersleri Yeni Hayat Gençlik Merkezi halı sahasında, basketbol ve voleybol dersleri Celal Yardımcı Ortaokulu Spor Salonu ile Esatpaşa İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda yapılacak.

Tekvando ve jimnastik dersleri, Celal Yardımcı Ortaokulu Spor Salonu’nda, tenis dersleri, TEB Ataşehir Anadolu Lisesi, Kick Boks dersleri ise Ali Fuat Cebesoy İlkokulu ve İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu’nda düzenlenecek.