‘GİRİŞİMCİ SOHBETLERİ: KADIN GİRİŞİMCİLER ANLATIYOR’

9.1.2020

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir girişimcilik merkezi olan Zemin İstanbul ile Ataşehir Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi’nin (AKAGİM) birlikte düzenleyeceği “Girişimci Sohbetleri: Kadın Girişimciler Anlatıyor” etkinliği 14 Ocak 2020 Salı günü Zemin İstanbul’da gerçekleşecek.

“Kadının Toplumdaki Rolünün Girişimciliğe Etkisi” ve “İş Dünyasında Kadın Girişimciye Yaklaşım” başlıklarıyla iki oturumdan oluşacak toplantıda; pazar bulmak, sektörde kabul görmek ve girişimci olmak konularında sohbetler gerçekleşecek.

AKAGİM’in desteklerinden faydalanarak girişim hayatına başlamış veya girişimlerini başlattıktan sonra AKAGİM ile yolları kesişen kadın girişimciler; hem anne hem eş hem de iş insanı olarak yaşanmış hikâyelerini anlatacaklar.

Katılımcıların aşağıda yer alan linkten kayıt yapması gerekmektedir.

Etkinlik Programı:

14.00 - Açılış Konuşması

14.30 - Kadının toplumdaki rolünün girişimciliğe etkisi (1. Oturum)

15.15 - Ara

15.30 – İş dünyasında kadın girişimciye yaklaşım (2. Oturum)

16.15 – 17.00 Networking

Tarih: 14 Ocak 2020 Salı

Saat: 14.00

Yer: Zemin İstanbul

Adres: Şahkulu Mah. Meşrutiyet Cad. No:125 (Şişhane Metrosu Vergi Dairesi Girişi)