BASINDA ATAŞEHİR

“KADIN İŞÇİLERE SULTAN SÜPRİZİ”

GAZETEMİSTANBUL - 06.03.2017 09:12

Çocuklar İçin Sanatın Ve Eğlencenin Adresi Ataşehir | Ataşehir Belediyesi

ÇOCUKLAR İÇİN SANATIN VE EĞLENCENİN ADRESİ ATAŞEHİR

3.8.2018

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 7-13 yaş arasındaki çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla açtığı Yaz Yetenek Okulları 3 Ağustos’ta düzenlenen kapanış etkinliği ile sona erdi.

Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı’nda, Yaz Yetenek Okullarında öğrenim gören çocuklar; drama, koro ve halk oyunları alanlarında performanslarını sergileyerek ailelerinden büyük alkış aldı.

Eski oyunlar halat çekme, çuval yarışı, resim, kilden heykel yapımı, uçurtma, topaç yarışması, yüz boyama, deri bileklik yapımı, yoga, satranç gibi atölyelerin yapıldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenerek, keyifli bir gün geçirdi.

Doyasıya eğlenen çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi. Etkinlik boyunca çocukları yalnız bırakmayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ve belediye birim müdürleri çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Kayışdağı Lions, İnönü, Mustafa Kemal, Ferhatpaşa, Mevlana Ataevlerinde yapılan eğitimlere katılan Ataşehirli çocuklara; eğlenceli matematik, etkinlik havuzu, drama, oyunlu İngilizce, bilim dünyası, dans, hayal atölyesi, satranç ve aşçılık dersleri alanlarında eğitimler verildi.

Çocukları sanata, bilime ve spora yönlendirmek için hazırlanan Yaz Yetenek Okulları 25 Haziran - 13 Temmuz ve 16 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında iki dönem olarak düzenlendi.