“Susuz bir gelecek olamaz”

10.11.2014

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı” düzenlenecek.

“Susuz bir gelecek olamaz” sloganıyla hazırlanan konferansa Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu konuşmacı olarak katılacak.

Konferansta; “Küresel İklim Değişiminin Türkiye’ye Etkileri, Kuraklık ve Kuraklığın Nedenleri, Kuraklığın Risk Yönetiminde Yapılması Gerekenler, Su Tüketimini Azaltmak İçin Yapılması Gerekenler” konuları konuşulacak.

18 Kasım Salı günü saat 10:00’da düzenlenecek konferans Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak konferansa tüm halkımız davetlidir.

“Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı”

Konuşmacı: İstanbul Teknik Üniversitesi – Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Tarih: 18 Kasım 2014 / Salı

Saat: 10.00