ÖNEMLİ DUYURU!

19.8.2015

Kamuoyuna Duyuru!

Bir süredir Ataşehir’de işyeri sahiplerini ve vatandaşlarımızı 0533 215 18 77 no’lu telefon numarası ile arayıp, kendilerini Ataşehir Belediye Başkanı veya Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanıtan kişi veya kişilerin belediyemizle hiç bir ilgisi yoktur.

İşyeri sahipleri ve vatandaşlarımızdan, “yardım toplamak, iş takibi yapmak” gibi çeşitli nedenlerle belediyemiz ve üst düzey yöneticilerinin adını kullanan bu dolandırıcılara karşı duyarlı olmaları ve bu tip aramaları, derhal Emniyet Müdürlüğü’ne bildirmelerini önemle rica ediyoruz.

Ataşehir Belediyesi olarak bu kişi veya kişiler hakkında Emniyet Müdürlüğümüzle işbirliği halinde olduğumuzu belirtir, vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını önemle hatırlatırız.