ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR YÜZME YARIŞINDA BULUŞTU

17.8.2018

Ataşehir Belediyesi’nin yaz tatilinde öğrenciler için düzenlediği Yaz Spor Okullarında yüzme kursunun finali yapıldı.

300 öğrencinin hem eğlenip hem de yüzme öğrendiği Yaz Spor Okulları düzenlenen yüzme yarışıyla tamamlandı.

Ataşehir’de yaşayan 5-13 yaş grubu çocuklar, yaz tatilleri boyunca MAREV Sosyal Tesisleri’nin havuzlarında yüzmeyi öğrenirken tatilin keyfini de doyasıya yaşadılar.

18 Haziran’da başlayan ve yüzme dalına yaklaşık bin çocuğun başvurduğu Yaz Spor Okulları, çocukların hem sosyalleşmelerine hem de zihinsel ve bedensel gelişimlerine imkan sağladı.

Ataşehir Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda futboldan basketbola, yüzmeden tenise, tekvandodan jimnastiğe kadar farklı tüm branşlarda ise 3 bin 455 çocuğa spor yapma imkânı sunuldu.

Düzenlenen etkinliğe veliler ve çocuklar büyük ilgi gösterirken Ataşehir Belediyesi tarafından katılan çocuklara günün anlamını belirten madalyalar takıldı.

Nazım Hikmet İle Sanatsal Bir Buluşma | Ataşehir Belediyesi

NAZIM HİKMET İLE SANATSAL BİR BULUŞMA

15.1.2018

Usta Şair Nazım Hikmet Ran’ın doğum gününü, Şair Dedocan Lüvi’nin hazırlayıp sunduğu gecede kutluyor ve unutulmaz şairimizi türkülerle, şiirlerle bir kez daha anıyoruz. Tüm Ataşehirlileri bu geceye davet ediyoruz.

Tarih : 15 Ocak Pazartesi

Saat: 20.30