MÜZAYEDE- RESİMLERİN GELİRİ EĞİTİME BAĞIŞLANACAK

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi’nin her yıl düzenlediği Sene Sonu Sergi ve Müzayede etkinliği, bu yıl Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle 22 Mayıs Pazartesi akşamı Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleşecek.

Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinin satılacağı ve gelirinin TEGV'e bağışlanacağı etkinlikte “Yılın En İyileri Ödül Töreni” de geceye damgasını vuracak.

Jülide Ateş, Berkay Ateş, Funda Eryiğit, Pınar Bulut, Cem Karcı, Edda Sönmez, Nur Tuğba Algül, Cem Arslan, Erdem Yener, Şebnem Schaefer, Merve Öztürk (MelinasMom) gibi ünlü isimlerin katılımıyla renklenecek geceye tüm sanatseverler davetlidir.

Sene Sonu Sergisi: 19-24 Mayıs 2017

Sergi Açılısı, Müzayede ve “Yılın En İyileri Ödül Töreni”: 22 Mayıs

Saat: 20:00

Yer: Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Merkezi Nikah Salonu - (Novada AVM)