3 BİN 455 GENÇ YAZ TATİLİNİN KEYFİNİ YAZ SPOR OKULLARINDA ÇIKARIYOR

17.7.2018

Ataşehir Belediyesi, bu yıl da açtığı ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda futboldan basketbola, yüzmeden tenise, tekvandodan jimnastiğe kadar farklı branşlarda 3 bin 455 çocuğa spor yapma imkânı sunuyor.

Ataşehirli çocuklar yaz tatillerini sporla birlikte geçirirken hem eğleniyor hem de öğreniyor. Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı Yaz Spor Okulları çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı, sosyalleşmelerine de imkan sağlıyor.

Her yıl yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak yararlandığı Yaz Spor Okullarında; futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, tekvando, kick boks, tenis ve yüzme olmak üzere 8 ayrı braşta eğitimler alan 5-13 yaş arası çocuklar, yaz tatilinin keyfini çıkarıyor.

Okulların tatil olmasıyla öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri ve sporla iç içe yaşama alışkanlığı kazanmaları için Yaz Spor Okullarında, profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunuluyor.

Çocuklarda spor sevgisi ve alışkanlığı kazandıran Yaz Spor Okulları sayesinde ilçe çapında genç sporcular yetişmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Tüm branşlarda 3 bin 455 çocuğun katıldığı Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarına kaydını yaptıran çocuklara; tişört, şort ve çoraptan oluşan spor seti hediye edildi.

Ataşehir’de ikamet eden çocukların yararlandığı Yaz Spor Okulları 17 Ağustos'ta sona erecek.

Fen İşleri Müdürlüğümüzün Yol Bakım Çalışmaları | Ataşehir Belediyesi

Fen İşleri Müdürlüğümüzün Yol Bakım Çalışmaları

2.2.2018

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz boyunca yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İhaleli işler kapsamında yol yapım ve yol düzenleme çalışmaları ile birçok noktada yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Belediyemizce bakım-onarım veya yapımına başlanan, tamamlanan ya da halen devam eden yol ve sokaklar hakkında günlük detaylı bilgi almak için tıklayınız.