BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

4.4.2014

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Belediye Kanununun 19’uncu maddesi gereğince Ataşehir Belediye Meclisi 08 Nisan 2014 Salı gününden 12 Nisan 2014 Cumartesi günü akşamına kadar 5 günlük süre ile Belediye Meclis Toplantısı yapacaktır.

Bu Toplantının ilk birleşimi 08 NİSAN 2014 Salı günü saat 11:00’da Ataşehir Belediye Başkanlığı Küçükbakkalköy Mah. Şehit Şakir Elkovan Cad. No: 20 Kat: 3 Ataşehir / İSTANBUL (Novada İş Merkezi) adresinde Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır.

İlan olunur.

Battal İLGEZDİ

G Ü N D E M                                              :

TEKLİFLER                                  :

1-   Meclis 1’inci  ve 2’nci Başkan Vekilinin seçimi.

2-   Meclis Divan Katip Üyelerinin seçimi.

3-   Belediye Encümeninin 3 üyesinin seçimi.

4-   Meclis İhtisas Komisyonlarının teşekkülü ve sayılarının belirlenmesi.

5-   Meclis İhtisas Komisyonlarına üye seçimi.

6-   2013 Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün 31/03/2014 tarihli ve 958441/1294 sayılı teklifi.