ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ   :        17:00

BİRLEŞİMİ  :        2’NCİ

Battal İLGEZDİ

G Ü N D E M                                                 :

TEKLİFLER                                     :

______

RAPORLAR                                       :

1-Onaylı yol ismi bulunan “Mevlana Camii Sokak” isminin “Bayraktar Cami Sokak” olarak değiştirilmesine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 28/06/2017 tarihli ve 32 sayılı raporu.

2-Ataşehir İlçesi İçerenköy Mahallesi 203 Pafta, 3366 Ada, 1 Parsele ait 1/1000 ölçekli İçerenköy Mahallesi Islah İmar-Revizyon İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 04/07/2017 tarihli ve 33 sayılı raporu.

3-Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy (İdari Mahallesi İnönü) Mahallesi, 1941 Parsele Ait Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 04/07/2017 tarihli ve 34 sayılı raporu.