ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ: 17:00

BİRLEŞİMİ:3’ÜNCÜ

Battal İLGEZDİ

G Ü N D E M                                                 :

TEKLİFLER                                     :

______

RAPORLAR                                    :

1. Kent İçi Temizliği Hizmet Alımı İhale Süresine ilişkin Hukuk Komisyonunun 09/03/2017 tarihli ve 09 sayılı raporu.
  2. Anne Çocuk Eğitim Vakfı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonu ile Kadın ve Sosyal Yardımlaşma Komisyonunun 09/03/2017 tarihli ve 10/18 sayılı ortak raporu.
  3. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne 4 adet motosikletin 2 (iki) yıllığına olmak üzere kasko, sigorta, tamir, bakım, yakıt, OGS/HGS vb. tüm giderlerin belediyemizce karşılanarak tahsis edilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 09/03/2017 tarihli ve 11 sayılı raporu.
  4. Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası ile Ataşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili hizmet protokolü imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 09/03/2017 tarihli ve 12 sayılı raporu.