ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ: 17:00

BİRLEŞİMİ: 3’ÜNCÜ

Battal İLGEZDİ

GÜ N D E M                                                     :

TEKLİFLER                                            :

_____

RAPORLAR                                              :

1. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü emniyet ve asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 (iki) yıllığına 2016 yılı için hizmet alımı ihalesi yolu ile kiralanan araçlardan 3 (üç) adet panelvan ve 6 (altı) adet binek, toplam 9 (dokuz) adet aracın kasko, sigorta, tamir, bakım, yakıt, OGS/HGS vb. tüm giderlerinin belediyemizce karşılanarak tahsisine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04/02/2016 tarihli ve 8 sayılı raporu.
  2. Hizmet alımı yolu ile yıllara yaygın (2 yıllık) Araç Takip Sistemi değişim işinin yapılmasına ilişkin Hukuk Komisyonunun 04/02/2016 tarihli ve 9 sayılı raporu.
  3. Küçükbakkalköy Mah. Başöğretmen Cad. Meşe Sk. No: 4 kapı sayılı yerde 4 adet bağımsız bölümden oluşan binanın, 3-6 yaş grubu çocuklara hizmet vermek üzere Gündüz Bakım Evi olarak açılıp işletilmesi ve adının “Ataşehir Belediyesi Fidan Kalpler Gündüz Bakım Evi” olarak isimlendirilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04/02/2016 tarihli ve 10 sayılı raporu.
  4. Uluslararası Lions Derneği 118-Y Yönetim Çevresi Federasyonu ile Başkanlık Makamı arasında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili protokol imzalanması için Başkanlık Makamına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04/02/2016 tarihli ve 11 sayılı raporu.