ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

29.11.2018

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci maddesi gereğince Ataşehir Belediye Meclisinin 03 Aralık 2018 ile 07 Aralık 2018 tarihleri arasında saat 17:00’da 5 günlük süre ile Belediye Meclis Toplantısı yapılacaktır.

Bu Toplantının ilk birleşimi 03 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 17:00’da Ataşehir Belediye Başkanlığı Küçükbakkalköy Mah. Şehit Şakir Elkovan Cad. No:20 Kat:3 Ataşehir/İSTANBUL (Novada İş Merkezi) adresinde Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır.

İlan olunur.

İlhami YILMAZ

Belediye Başkanı V.

G Ü N D E M                                                 :

TEKLİFLER                                     :

______