ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

BİRLEŞİMİ  :        3’ÜNCÜ

İlhami YILMAZ

Belediye Başkanı V.

G Ü N D E M                                                 :

TEKLİFLER                                     :

______

RAPORLAR                                      :

1-Onaylı yol ismi bulunmayan yollara teklif edilen yol isimlerine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 21/06/2018 tarihli ve 54 sayılı raporu.

2-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliğine ilişkin Hukuk Komisyonunun 05/07/2018 tarihli ve 40 sayılı raporu.

3-Onaylı yol ismi bulunmayan yollara teklif edilen yol isimlerine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 05/07/2018 tarihli ve 56 sayılı raporu.