ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

28.6.2018

ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci maddesi gereğince Ataşehir Belediye Meclisinin 02 Temmuz 2018 ile 06 Temmuz 2018 tarihleri arasında Saat 17:00’da 5 gün süre ile Belediye Meclis Toplantısı yapılacaktır.

Bu Toplantının ilk birleşimi 02 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 17:00’da Ataşehir Belediye Başkanlığı Küçükbakkalköy Mah. Şehit Şakir Elkovan Cad. No: 20 Kat: 3 Ataşehir/İSTANBUL (Novada İş Merkezi) adresinde Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır.

İlan olunur.

İlhami YILMAZ

Belediye Başkanı V.

G Ü N D E M                                                  :

TEKLİFLER                                      :

1-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliğine ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 20/06/2018 tarihli ve E.2018-1543 sayılı teklifi.

2-Onaylı yol ismi bulunmayan yollara teklif edilen yol isimlerine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün 25/06/2018 tarihli ve E.2018-2299 sayılı teklifi.

RAPORLAR                                    :

3-Onaylı yol ismi bulunmayan yollara teklif edilen yol isimlerine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 21/06/2018 tarihli ve 54 sayılı raporu.