ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

BİRLEŞİMİ: 3’NCİ

İlhami YILMAZ

Belediye Başkanı V.

G Ü N D E M                                              :

RAPORLAR                                                   :

1.Hayvan Nakil Ambulansı ve Sokak Hayvanları Takip Aracı kiralama işinin ihaleye açılmasına ilişkin Hukuk Komisyonunun 10/09/2015 tarihli ve 47 sayılı raporu.

2.Ataşehir Halk Eğitim Merkezi, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ataşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 10/09/2015 tarihli ve 48 sayılı raporu.

3.Ataşehir İlçesi İçerenköy Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. No: 108-110 adresinde Çocuk ve Halk Kütüphanesi açılması ve yazar şair Ahmet TELLİ’ nin isminin verilmesine ilişkin Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunun 10/09/2015 tarihli ve 5 sayılı raporu.