ATAŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI'NDAN

BİRLEŞİMİ : 2’NCİ

İlhami YILMAZ

Belediye Başkanı V.

G Ü N D E M                                               :

TEKLİFLER                                  :

_________

RAPORLAR                                  :

1. Tunceli İli Çemişgezek Belediyesine, Belediyemizden belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet Özel Amaçlı (SD Cenaze Araçları) aracın devir edilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 08/07/2015 tarihli ve 45 sayılı raporu.

1. Malatya İli Arapgir Belediyesine, Belediyemizden belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 3(üç) adet aracın devir edilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 08/07/2015  tarihli ve 46 sayılı raporu.

1. Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi Laboratuvar Tetkikleri ve Radyoloji İncelemeleri Ücret Tarifelerine ilişkin Tarife Komisyonunun 08/07/2015 tarihli ve 11 sayılı raporu.

1. Ataşehir İlçesi Örnek Mahallesi 82/6 pafta 1441 ada 2 parsele ait Örnek- Esatpaşa- Ünalan ve Fetih Mahalleleri Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 30/06/2015 tarihli ve 26 sayılı raporu.