ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

30.1.2014

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci maddesi gereğince Ataşehir Belediye Meclisinin 03 Şubat 2014 Pazartesi gününden 07 Şubat 2014 Cuma günü akşamına kadar 5 günlük süre ile aşağıdaki yazılı konuları tetkik ve karara bağlamak üzere Belediye Meclis Toplantısı yapılacaktır.

Bu Toplantının ilk birleşimi 03 ŞUBAT 2014 Pazartesi günü saat 08:30’da Ataşehir Belediye Başkanlığı Küçükbakkalköy Mah. Şehit Şakir Elkovan Cad. No: 20 Kat: 3 Ataşehir / İSTANBUL (Novada İş Merkezi) adresinde Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır.

İlan olunur.

Battal İLGEZDİ

G Ü N D E M                                        :

TEKLİFLER                                        :

1-      Ataşehir  İlçe  Emniyet   Müdürlüğü   emniyet   ve  asayiş  hizmetlerinde  kullanılacak  olan araçların kasko, sigorta, tamir, bakım, yakıt, OGS/HGS vb. tüm giderleri belediyemizce karşılanmak üzere  hizmet  satın  alma ihalesi yoluyla kiralanarak  tahsis  edilmesine  ilişkin Ulaşım  Hizmetleri Müdürlüğünün 17/01/2014 tarihli ve 882605/39 sayılı teklifi.

2-      İlçemiz   sınırlarında   faaliyet   gösteren   amatör  spor  kulüplerine,  5393  Sayılı Belediye Kanununa     istinaden    belirlenmiş   ölçülerde   ayni   ve    nakdi   desteğin    sağlanabilmesine  ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 23/01/2014  tarihli ve 912922/48 sayılı teklifi.

3-      İstanbul Kalkınma Ajansı  (İSTKA)’nın  oluşturduğu  2014  Yılı  Yenilikçi  İstanbul  Mali  Destek Programı   kapsamında  hazırlanmış    olan  Erişilebilir   Ataşehir    Projesi   ile  gerekli başvurunun  yapılması,  İSTKA  ile  protokol   imzalanması ve  ilgili süreçlerin   yürütülebilmesi için  Belediye  Başkanı Battal İLGEZDİ’ye imza yetkisi verilmesine  ilişkin Mali  Hizmetler   Müdürlüğünün   29/01/2014  tarihli ve 917132/447 sayılı teklifi.

4-      İstanbul Kalkınma Ajansı  (İSTKA)’nın  oluşturduğu  2014  Yılı  Çocuk ve Gençler  Mali  Destek Programı     kapsamında  hazırlanmış olan  Ataşehir  Gençlik  Merkezi  Projesi  ile  gerekli başvurunun  yapılması,   İSTKA  ile protokol   imzalanması  ve  ilgili süreçlerin   yürütülebilmesi için  Belediye  Başkanı Battal İLGEZDİ’ye imza yetkisi verilmesine ilişkin Mali  Hizmetler   Müdürlüğünün   29/01/2014  tarihli ve 916447/428 sayılı teklifi.

RAPORLAR                                                :

__