“Atakart”ını teslim almayan vatandaşların dikkatine!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından hayata geçirilen “Atakart’’ projesi kapsamında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz’de kaydı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmek üzere 9 bin adet kart dağıtımı planlanmıştır.

Eylül ayında dağıtımına başlanan ve Ataşehirli vatandaşlarımızın ekmek, su, süt gibi temel gıda maddelerini alabileceği bu kartın dağıtımı devam etmektedir.

Yardım sisteminde kayıtlı olup halâ Atakartını teslim almayan vatandaşlarımızın, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

“atakart”ını Teslim Almayan Vatandaşların Dikkatine! | Ataşehir Belediyesi

“Atakart”ını teslim almayan vatandaşların dikkatine!