Geleceğin Sporcuları Ataşehir’de Yaz Spor Okullarında Yetişiyor

10.7.2014

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocukların zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine imkan sağlamak ve yaz tatillerinin daha eğlenceli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları 17 Haziran günü çalışmalarına başladı.

Her yıl okulların kapanmasıyla binlerce öğrenciyi modern mekânlarda, profesyonel antrenörler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunan Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları futbol, basketbol, voleybol, tekvando, tenis, jimnastik, yüzme olmak üzere 7 farklı branşta Ataşehirli çocukları sporla buluşturuyor. 04-14 yaş gruplarındaki çocuklara hizmet veren Yaz Spor Okulları'na 2 bin 80 üzerinde çocuk katılıyor.

Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarına kaydını yaptıran çocuklara spor malzemeleri, tişört ve şorttan oluşan spor seti hediye edildi. Binlerce öğrencinin yaz tatillerini değerlendirdiği Yaz Spor Okulları Eylül ayına kadar eğitim vermeye devam edecek. Yaz spor okullarının bu yıl ki programına da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yoğun bir katılım olduğunu belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Kurslara ilgi gösteren ve bu organizasyona çocuklarının katılımını sağlayan ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

7. Ataşehir Çevre Şöleni Başlıyor | Ataşehir Belediyesi

7. Ataşehir Çevre Şöleni Başlıyor

20.5.2016

>>> Önemli Uyarı: 28 Mayıs Cumartesi günü yapılması planlanan “Cam Kumbara Boyama Atölyesi, Geri Dönüşüm Temalı Workshop ve Oyunlar” 29 Mayıs Pazar gününe alınmıştır. <<<

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl 7.’sini gerçekleştireceği Çevre Şöleni etkinlikleri 26 Mayıs Perşembe günü başlıyor.

Etkinlikler kapsamında; çevre konulu tiyatro gösterisi, çeşitli atölye çalışmaları, geri dönüşüm temalı workshop ve oyunlar düzenlenecek.

Ataşehir’deki ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerin çevreye karşı duyarlılıklarının arttırılması, düzenlenen yarışmalar ve etkinliklerle geri dönüşümün önemiyle çevre kirliliğinin önüne geçilmesini anlatmak için her yıl Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen çevre şöleninin bu yılki etkinliklerinde Zuhal Olcay da mini bir konser verecek.

Etkinlikler kapsamında 26 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da 7. Çevre Şöleni’nin açılışı yapılacak. Ataşehir Belediye Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek etkinliklerde “Maket Yarışması” ve “Ataşehir’in En Yeşil Okulu Yarışması”nın ödül töreni düzenlenecek. Ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından kokteyl ile devam edecek programda, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal ile müdürlük personelinin sahneleyeceği “Benim Ataşehir’im” isimli tiyatro gösterisi yapılacak.

29 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak etkinliklerde ise; “Cam Kumbara Boyama Atölyesi, Geri Dönüşüm Temalı Workshop ve Oyunlar” düzenlenecek.

7. Çevre Şöleni, 4 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 19.00’da Ses 1885 Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda yapılacak “4. Ulusal Çevre Konulu Kısa Film Yarışması Ödül Töreni ve Kokteyl” ile son bulacak. Ünlü sanatçı Janset’in sunumuyla yapılacak Kısa Film Yarışması Ödül Töreninde Zuhal Olcay çevreci yönetmenlere destek olmak için güzel sesiyle renk katacak.

Ataşehir Belediyesi 7. Çevre Şöleni ve Ödülleri Programı

(26 Mayıs – 4 Haziran 2016)

"Ödül Töreni, Kokteyl ve Benim Ataşehir’im Tiyatro Oyunu”

26 Mayıs 2016 Perşembe Saat 10.00