696 SAYILI KHK KAPSAMINDA TESPİT KOMİSYONUNCA İLAN EDİLEN TUTANAK VE LİSTE

13.2.2018

696 sayılı KHK ile değişik 375 sayılı KHK'nın geçici 24. maddesi kapsamında belediye şirketinde işçi statüsüne geçirilmek üzere başvuranların tespiti ile sonuçlarına ilişkin oluşturulan Tespit Komisyonumuzca yapılan değerlendirmeler ile başvurular sonuçlandırılmış olup ekli listeler halinde ilan edilmiştir. ilgililerin ilan tarihinden itibaren üç gün içinde Valilik Makamına yazılı olarak itiraz edebilecekleri hususu ilan olunur.

ALTAŞ YAPI SAN VE TEMİZLİK HİZMETLERİ TİC. A.Ş. listesine ulaşmak için tıklayınız.

ÖZLEM DOĞRUYOL TEMİZLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ listesine ulaşmak için tıklayınız.

BENGİ GRUP ÖZEL GÜVENLİK HİZMET A.Ş. listesine ulaşmak için tıklayınız.

UZMANLAR BİLİŞİM TEMİZLİK NAKLİYAT İNŞAAT YEMEK ÜRETİM HİZ. TAAH. SAN. VE TİC. A.Ş. listesine ulaşmak için tıklayınız.

ZİRVE HARİTA İNŞ. TAAH. HİZ. GIDA TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.-LADİN İNŞ.PRO.A.Ş.ADİ ORT. listesine ulaşmak için tıklayınız.

METE TEM. ÖZEL SAĞLIK HİZ. BİLG. GIDA İNŞ. VE TİC. LTD. ŞTİ. listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kapsam dışı olan firma listesine ulaşmak için tıklayınız.

İlan Tutanağını görmek için tıklayınız.